header11-nl

Oct
17
2014

piotrowski

Jessica Taylor Piotrowski, directeur van CcaM, is verkozen tot vicevoorzitter/voorzitter van de Children, Adolescents, and the Media (CAM) divisie van de International Communication Association (ICA). 

De functie van vicevoorzitter/voorzitter heeft termijn van vier jaar, waarvan twee jaar als vicevoorzitter gevolgd door twee jaar als voorzitter. Tijdens deze periode heeft de vicevoorzitter/voorzitter verschillende taken, zoals het voorzitten van de Prijzencommissie tijdens het eerste jaar, en het uitwerken van het congresprogramma voor CAM tijdens het tweede en derde jaar. Daarnaast neemt de vicevoorzitter/voorzitter plaats in het bestuur van ICA. 

ICA is een internationale academische organisatie voor wetenschappers die geïnteresseerd zijn in het onderzoek naar, het onderwijs over, en de toepassing van alle aspecten van menselijke en gemedieerde communicatie. Binnen ICA vertegenwoordigt de CAM-divisie de wetenschappers die de rol van media in het leven van kinderen en jonge mensen bestuderen. CAM bevordert het uitwisselen van ideeën tussen wetenschappers uit verschillende achtergronden  en disciplines die werken met een verscheidenheid aan theorieën en methoden. De divisie heeft ongeveer 300 leden, waarvan 50% Amerikaanse wetenschappers, en 50% wetenschappers uit de rest van de wereld. Meer informatie over CAM binnen de ICA staat op hun website: http://cam.icahdq.org/ohana/website/index.cfm?p=55259870

Gefeliciteerd met deze prestatie, Jessica!